Kedves Kollégák!

Dear EAHM Colleagues and Friends,A Covid-19 járvány bizonytalan körülményei között az EAHM és az EGVE együtt úgy döntött, hogy a 29. EAMH kongresszust 2022-re halasztja.

További információ itt érhető el:

Under the uncertain circumstances of the Covid-19 pandemics, EAHM and EGVE together decided to postpone the 29th EAMH Congress to 2022.

More information: HERE Bezár / Close

EAHM Congress információ PDF Nyomtatás E-mail

 

Kedves Kollégák!

A Covid-19 járvány bizonytalan körülményei között az EAHM és az EGVE együtt úgy döntött, hogy a 29. EAMH kongresszust 2022-re halasztja. A kongresszus új időpontja 2022 március. A helyszín változatlanul a Marriott Budapest Hotel.

A Covid-19 témát beillesztjük a kongresszusi programba, a világjárvány hatásait és tapasztalatait a finanszírozás, a beteg biztonsága, az etika és a mentális egészség üléseken fogjuk tárgyalni. A már beérkezett regisztrációk érvényesek 2022-re.

Mindenkit várunk, aki támogatja közös céljainkat!

Kérjük, vigyázzanak magukra!

Találkozunk Budapesten 2022-ben.

 

Dear EAHM Colleagues and Friends,

Under the uncertain circumstances of the Covid-19 pandemics, EAHM and EGVE together decided to postpone the 29th EAMH Congress to 2022. The new dates of the congress are March 2022. The location is the same: Hotel Marriott, Budapest, Hungary.

The topics of Covid-19 will be added to the congress program, the effects of the pandemic and lessons learned will be discussed in the financing, patient safety, ethics, and mental health sessions. The applications already received will remain valid for 2022.

We expect everyone to take part and support our common goals!

Keep safe and see you in Budapest in 2022.

 

 

 


Módosítás dátuma: 2021. január 12. kedd, 15:58