XXIX. MENXXIX. Magyarországi Egészségügyi Napok

Végleges Program

Az online regisztráció lezárult, már csak helyszíni regisztrációra van lehetőség. Szeretettel várjuk a rendezvényen! Bezár / Close

EAHM Congress információ PDF Nyomtatás E-mail

 

Kedves Kollégák!

Mint minden szakmai rendezvény, az EAHM kongresszusa is COVID viharos tengeren hajózik a megvalósulás felé.

Jelenleg a COVID pandémia második hullámát éljük, de azért van fény az alagút végén, hiszen megkezdődött Európában is a vakcináció. Ennek ellenére, az EAHM és az EGVE áttekintette a kongresszus biztonságos megrendezésének feltételeit és lehetőségeit. Azt a közös döntést hoztuk, hogy a 29.-dik kongresszusunkat 2022. március 2 – 4 időpontra halasztjuk. A kongresszsus egyre fontosabbá váló egyik célja az, hogy teremtse meg a lehetőséget a személyes találkozásra, amelyre immár egy éve nincs lehetőségünk. Ahogy Ti is, Budapest és Magyarország is éhes a személyes találkozásra.

Olyan megoldást kerestünk, ami biztonságosan lehetővé teszi a jelentkezést. Bízunk abban, hogy az év második felére már világosan látszanak a COVID végnapjai. Így kockázat mentesen lehet jelentkezni a kongresszusra még ebben az évben. Ennek ösztönzésére egy a szokásosnál is kedvezőbb early bird konstrukciót ajánlunk. Szeretnénk továbbá fölhívni a figyelmet arra is, hogy jelenleg még igen kedvező árakon lehet szálláshelyet foglalni a honlapunkon ajánlott szállodákban. Amennyiben az utazási korlátozások megszűnnek, számítani kell arra, hogy a budapesti szálláshelyek is be fognak telni.

A mielőbbi személyes találkozás reményében.
Maradjatok egészségesek!

 

Dear EAHM Colleagues and Friends,

Like all professional events, the EAHM Congress is sailing a stormy sea of ​​COVID towards realization.
We are currently experiencing the second wave of the COVID pandemic, but there is light at the end of the tunnel as vaccination has also started in Europe. Nevertheless, EAHM and EGVE reviewed the conditions and possibilities for the safe holding of the congress. We have made the joint decision to postpone our 29th Congress until March 2-4, 2022. One of the increasingly important goals of Congress is to create the opportunity for a face-to-face meeting that we have not had the opportunity to do for a year now. Like you, Budapest and Hungary are hungry for the face to face meeting.

We were looking for a solution that would allow you to apply securely. We hope that by the second half of the year the end days of COVID will be clear. So you can apply to Congress risk-free later this year. To encourage this, we recommend an even better-than-usual early bird construction. We would also like to draw your attention to the fact that it is currently possible to book accommodation at very reasonable prices in the hotels recommended on our website. If the travel restrictions are lifted, it is to be expected that the accommodation in Budapest will also be full.

Hoping for a personal meeting as soon as possible.
Stay healthy!

 

 

 


Módosítás dátuma: 2021. január 29. péntek, 13:19